AVLIJA ODRŽIVOG RAZVOJA

Ul. 7. Avgusta br.6, Bogatić

 „Avlija održivog razvoja“, naše mesto susreta je više od restorana. Nastala je na nekada napuštenom imanju u Bogatiću, a održivom je čini snaga našeg uverenja da zajedno možemo stvarati šanse za one kojima su potrebni pomoć i podrška, a da oni mogu stvarati jednako kao svi ostali.

Na tom temelju sagradili smo Avliju u kojoj ćete pronaći mir, čuti tišinu, ponovo otkriti zaboravljene mirise i ukuse, upoznati život na izvoru, biti podrška i ohrabrenje za ljude koji su ovde pronašli drugi dom i počeli novi život.

                                                                         Razlika je posebnost

Mi smo u Avliji pomirili razlike, a posebnost pretvorili u priliku. Tako, uz angažovanje osoba sa invaliditetom, kroz druženje, stvaramo novu vrednost – na imanjima u Badovincima i Vukošiću proizvodimo povrće i voće, koje koristimo za pripremu hrane i koje pretvaramo u sokove, džemove, slatko i već prepoznatljivu domaću rakiju.

                                                                          Avlija – mesto susreta 

Avlija je mesto na kom se ukrštaju socijalna zaštita, ugostiteljstvo, primarna i sekundarna poljoprivredna proizvodnja, etno turizam, a sve u skladu sa konceptom održivog razvoja.

Avlija je pogodna za organizaciju stručnih seminara, konferencija i obuka.

Avlija je pogodna za organizaciju poslovnih ručkova i dostavu domaće hrane.

Avlija je idealno mesto za sve vaše radosne trenutke koje želite da podelite sa najbližima.

Avlija je mesto kao stvoreno za dečje rođendane koji donose novo uzbuđenje – druženje i igru na otvorenom!

Avlija je mesto za vas!