apartmani heles

Apartmani Helles smešteni su u mirnom delu , a udaljeni 1500m od centra Bogatića. Namenjeni su ljudima koji zahtevaju određen nivo funkcionalnosti, kvaliteta i dizajna. Apartmani Helles su na raspolaganju gostima tokom cele godine. Udaljeni su od Termalne rivijere 1200m, gde gosti mogu uživati kako u letnjim, tako i u zimskim mesecima, zahvaljujući blagodetima termomineralnih voda, s obzirom na to da se temperatura vode podešava u zavisnosti od temperature vazduha.

Ljubazni domaćini učiniće da se osećate kao kod svoje kuće. Apartmani Helles su mesto na koje ćete se sasvim sigurno ponovo vratiti.

KONTAKT:
Slavica Damnjanović
063/843-52-55

APARTMAN HELLES 1

Kategorija: ***

Apartman Helles 1, raspolaže sa jednom spavaćom sobom, sa francuskim ležajem za dve osobe kuhinjom,dnevnom sobom sa ugaonom garniturom na razvlačenje, klima uređajem, lcd televizorom I kupatilom. Takođe gostima je na raspolaganju Wi-Fi.

APARTMAN HELLES 2

Kategorija: ***

Apartman Helles 2, raspolaže sa jednom spavaćom sobom, sa francuskim ležajem za dve osobe, kuhinjom, dnevnom sobom sa ugaonom garniturom i sofom, klima uređajem, lcd televizorom I kupatilom .Takođe gostima je naraspolaganju Wi – Fi.